Italiaanse luxe voor het grijpen

Italiaanse luxe voor het grijpen

Ik ben niet zo snel onder de indruk van kledingstukken. Heel lang ben ik er heel praktisch in geweest: het moet me passen en ik moet me er comfortabel in voelen, en het moet ook zeker niet teveel geld kosten. Nu moet ik zeggen dat ik door de jaren heen deze mening enigszins heb aangepast omdat ik langzamerhand steeds meer geld begon te verdienen. En zoals dat altijd gaat met een verhoging in het inkomen, wordt de levensstijl daarop aangepast. Dus toen ontdekte ik de jeans van Jacob Cohen en ik was gelijk helemaal verkocht.

Prachtige afwerking zonder teveel poespas

Dit is Italiaanse luxe, dacht ik. Dit is wat nou echt mooi is aan kledingstukken. Wat een lust voor het oog, ook met het label van paardenhaar en de bijpassende zakdoek die je erbij krijgt en ook nog eens de verzilverde knopen! Nogmaals, dat is luxe. Maar goed, dat is natuurlijk ook niet alles, het moet ook een beetje lekker zitten. Dat blijft voor mij een praktisch doel en daar zal ik niet zo snel van afwijken. Maar het mag tegenwoordig zeker wel een prijskaartje hebben, dat vind ik niet erg, zolang het maar het prijskaartje waard is. En in het geval van Jacob Cohen is dat zeker zo.

Dan nog de schoenen erbij

Ik had eigenlijk ook schoenen nodig en gelukkig hoefde ik niet zo lang te zoeken, want op dezelfde website als waar ik mijn broeken vandaan had, kwam ik ook Mason Garments tegen, een merk dat zeer stijlvolle en aantrekkelijke schoenen verkoopt waar je echt wel in  gezien wil worden. Ik ben ze maar meteen gaan bestellen en ik moet zeggen: ze zitten fantastisch en ze zien er mooi uit dus ik ben in ieder geval onwijs tevreden. Nu weet ik ook wel dat aan beide kledingstukken een behoorlijk prijsje zit, maar geloof me als ik zeg dat het het waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *